krijg een hoger bod voor jouw huis te koop

Wil jij je huis verkopen zonder restschuld? Download hier
het gratis e-book, zodat je er het meeste uithaalt

Het boek staat vol met slimme tips waarmee jij
de waarde van jouw huis verhoogt en kijkers naar je woning trekt die hoog willen bieden.

Herken je dit:

  • je wilt je huis snel verkopen
  • je wilt geen restschuld overhouden
  • je wilt niet afwachten wat de makelaar doet, jij onderneemt graag zelf actie
  • je wilt er alles aan doen om je huis te verkopen
  • je weet dat verkoopstyling werkt, maar je vindt het best prijzig
  • je wilt dat jouw huis eruit springt op Funda

Ja? Dan is dit boek écht iets voor jou! Jij kent jouw huis als geen ander en kunt het dus het beste presenteren aan potentiële kopers. In dit gratis boek leg ik jou precies uit hoe je dat kunt gaan doen zodat kijkers verliefd worden op jouw huis. En er meer op willen bieden.

Je hóeft geen verkoopstylist of makelaar te zijn om kijkers te laten vallen voor jouw huis


In het boek leg ik je precies uit hoe je het zelf kunt doen, zodat jouw kijkers verliefd worden en veel geld willen bieden. Ook geef ik je superhandige tips om je huis snel klaar te maken voor een kijker, want ik merk bij mijn klanten dat ze dat lastig vinden.

  • Stap voor stap uitleg hoe jij kijkers verliefd maakt op jouw huis
  • Voorbeeld foto's, zodat je ziet wat je precies moet doen
  • Handige tips, hoe je jouw huis meer waard maakt
  • Mét gratis checklists om je huis snel en makkelijk klaar te maken voor een kijker

Lees dit boek zodat je leert wat je zelf kunt doen om je huis te verkopen voor de beste prijs.Je_ontvangt ook e-mails met extra tips en mijn eigen verhaal over hoe ik mijn huis ga verkopen.
Altijd inclusief afmeld knop want ik wil je niet spammen. Ik houd zelf ook niet van spam.

Ik ben Jacklyn van der Vijver, verkoopstylist.

Sinds de start van mijn bedrijf in 2013 richt ik woningen in voor de verkoop. Er gingen woningen van 'onverkoopbaar' naar 'verkocht' binnen 2 maanden, en woningen die ik presenteerde en fotografeerde waren binnen zes weken verkocht. 

Ik merk dat veel mensen er niet voor kiezen om een verkoopstylist in te huren, dat is zonde want het heeft veel effect. Niet iedereen ziet direct het mooie van jouw woning en het is de kunst dat naar voren te halen en in het licht te zetten. 

Maar ik ontdekte dat er ook mensen zijn zoals jij die wel zelf aan de slag willen. En jou help ik graag. Met mijn tips ben je in staat om zelf je huis te stylen en snel te verkopen.  

Ik heb dit boek geschreven om jou te helpen.
Het staat vol slimme tips die ik toepas als ik een huis style en fotografeer.
Volg ze stap voor stap en jouw huis wordt hét meest gewilde droomhuis in jouw buurt.